Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

MTK-Etelä-Savo ry. on vuonna 1917 perustettu eteläsavolaisen maaseudun edunvalvontajärjestö. MTK-Etelä-Savo on yksi 14:stä alueellisesta MTK-liitosta ja se muodostuu 19:sta Etelä-Savon alueella toimivasta MTK-yhdistyksestä.

Lue lisää

EdunvalvontaMaatalousMaaseutu

Ravinnepiian 15.3. kevätinfon videot nyt Maanosaajassa

05.04.2017

Ravinnepiika -hankkeen 15.3. Maan viljavuus -kevätinfon videot löytyvät nyt Maanosaajan materiaalipankista. Rekisteröidy/kirjaudu materiaalipankkiin ja käy tsekkaamassa!

Kevätinfon asiantuntijat

Iina Haikarainen

Mitä on kationinvaihtokapasiteetti? Ja ennen kaikkea mitä merkitystä sillä on maan viljavuudelle? ProAgria Etelä-Savon ja Ravinnepiika -hankkeen asiantuntija Iina Haikarainen kertoo meille lisää asiasta.

Venla Jokela

Miten tulkitsen viljavuustutkimusta? Millaisia ovat viljavuustutkimuksen tulokset Etelä-Savossa? Muun muassa näistä asioista kertoo meille tarkemmin Venla Jokela Eurofins Viljavuuspalvelu Oy:stä.

Tuomas Mattila

Paljonko maan kasvukunnon korjaamisesta kannattaa maksaa? Paljonko on sinun vuotuinen budjettisi kasvukunnon hoitoon? Alan monitoimimies (itseään ensisijaisesti Kilpiän tilan viljelijäksi tituleeraava, mutta myös Osuuskunta Luonnonkoneiston neuvoja, Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin OSMO -hankkeen asiantuntija ja Sykkeen erikoistutkija) Tuomas Mattila antaa meille aiheesta aimo annoksen mietittävää. Katsottuasi Tuomaksen videot kysymys kuuluu, mikä mahtaa olla kasvukunnon hoitobudjettisi armon vuonna 2017?