Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti (perustettu vuonna 1988) on Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteelliseen tiedekuntaan kuuluva erillinen laitos, jolla on toimintayksiköt Mikkelissä ja Seinäjoella. Instituutin tehtävänä on maaseudun elinkeinojen ja elinolosuhteiden edistäminen monitieteisen tutkimuksen sekä siihen perustuvan koulutuksen ja kehittämistoiminnan avulla.

Lue lisää

Maaseudun kehittäminenKestävä tuotantoMonimuotokoulutus

Maanosaaja Ravinnepiian kevätinfoissa

29.03.2017

Maanosaaja on mukana videoimassa Ravinnepiika -hankkeen kevätinfoja 15.3., 22.3. ja 29.3. peltotöiden suunnittelun tueksi. Tilaisuuksien videot tulevat sekä Ravinnepiian että Maanosaajan käyttöön. Videot laitetaan niiden valmistuttua Maanosaaja -sivustolle.

Otavan opisto striimaa 29.3. kevätinfon, jonka aiheena on lannan ravinteiden hyödyntäminen. Ko. tilaisuus on nähtävissä seuraavasta linkistä

https://otavanopisto.adobeconnect.com/ravinnepiika/

Tule mukaan tilaisuuteen!