Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

MTK-Etelä-Savo ry. on vuonna 1917 perustettu eteläsavolaisen maaseudun edunvalvontajärjestö. MTK-Etelä-Savo on yksi 14:stä alueellisesta MTK-liitosta ja se muodostuu 19:sta Etelä-Savon alueella toimivasta MTK-yhdistyksestä.

Lue lisää

EdunvalvontaMaatalousMaaseutu

Maanosaaja Ravinnepiian kevätinfoissa

29.03.2017

Maanosaaja on mukana videoimassa Ravinnepiika -hankkeen kevätinfoja 15.3., 22.3. ja 29.3. peltotöiden suunnittelun tueksi. Tilaisuuksien videot tulevat sekä Ravinnepiian että Maanosaajan käyttöön. Videot laitetaan niiden valmistuttua Maanosaaja -sivustolle.

Otavan opisto striimaa 29.3. kevätinfon, jonka aiheena on lannan ravinteiden hyödyntäminen. Ko. tilaisuus on nähtävissä seuraavasta linkistä

https://otavanopisto.adobeconnect.com/ravinnepiika/

Tule mukaan tilaisuuteen!