Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

Etelä-Savon ELY-keskus kehittää ja tukee alueen hyvinvointia yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Lue lisää

Elinkeinojen kehittäminenKestävä kehitysYmpäristön hoito

Yli 20 uutta maaperävideota Maanosaajaan!

02.03.2017

Maanosaajaan on tehty yli 20 uutta videota, joiden avulla voit tutustua oman alueesi geologiaan ja sen erityispiirteisiin. Oletko kiinnostunut esimerkiksi oman alueesi kiviaineisvaroista, geoenergiapotentiaalista, maaperäkartoista, kallioperäkartoista, harvinaisista geologisista luontokohteista (esim. kalliomaalaukset, kivi- ja kalliojyrkänteet), kolmiulotteisista korkeusmallikuvista (laserkeilaus), ilmakuvista tai kiinteistörajoista ja -tunnuksista? Mistä löydän apua ja materiaalia aiheeseen liittyen?

Geologian tutkimuskeskuksen Arto Kiiskinen toimii Maanosaajassa maaperäasiantuntijana. ”Haastan sinut tutustumaan oman alueesi geologiaan. Sen avulla saatat saada selville monia hyödyllisiä asioita. Katso uusimmat videoni, joissa kerron aiheesta lisää.”

Rekisteröidy/kirjaudu maanosaaja.fi -palveluun ja käy tsekkaamassa Arton videot ja samalla voit löytää myös paljon muuta mielenkiintoista katsottavaa!