Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

Suomen metsäkeskus edistää metsien hoitoa ja käyttöä, monimuotoisuutta sekä elinkeinoja.

Lue lisää

NeuvontaKestävä metsätalousLuonnonhoito

ProAgria Etelä-Savo tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn ja kannattavuuden kehittämiseen. Ydinosaamistamme on maatilojen ja maaseutuyritysten päivittäiseen toimintaan, kehittämiseen ja johtamiseen kuuluvat asiantuntijapalvelut. Toimintamme kautta kehitämme myös maaseutuympäristöä ja yhteisöllisyyttä maaseudun elinvoimaisuuden parantamiseksi.

ProAgria Etelä-Savo on vuodesta 1996 lähtien toteuttanut 60 maatila- ja maaseutuyrityksiin suunnattua kehittämis- ja koulutushanketta EU:n maatalous- ja rakennerahastojen sekä Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton myöntämällä kansallisella tuella. Etelä-Savon kunnat ja kuntayhtymät ovat olleet monissa hankkeissa mukana julkisina rahoittajina. Hanketoiminnan volyymi on ProAgria Etelä-Savon toiminnasta merkittävä.

ProAgrian valtti tiedonvälittäjänä ja koulutuksen järjestäjänä on asiakastuntemus. Asiantuntijamme tuntevat kohderyhmän pintaa syvemmältä ja useiden vuosien ajalta, jolloin koulutuksen tavoitteet ja sisältö voidaan kohdentaa tarpeita vastaaviksi ja saada aikaan vaikuttavuutta.

ProAgria Etelä-Savossa työskentelee noin 45 eri toimialojen asiantuntijaa ja projekti- ja tukipalveluiden ammattilaista. Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus toimii osana meitä. Toiminta-alueemme käsittää koko Etelä-Savon.

Ota Yhteyttä

Yhteyshenkilö: Pekka Häkkinen
Gsm: 0400 381 432
Email: pekka.hakkinen (@) proagria.fi