Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus on ruuan, maaseutumaiseman ja yrityspalveluiden asiantuntijajärjestö. Toimimme osana ProAgria Etelä-Savoa.

Lue lisää

Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus rakentaa maistuvaa, viihtyisää ja elinvoimaista maaseutua, joka lisää kaikkien suomalaisten hyvinvointia. Toimimme osana ProAgria Etelä-Savoa ja toiminta-alueemme käsittää koko Etelä-Savon. Kuulumme Maa-ja kotitalousnaisten valtakunnalliseen ruuan, maaseutumaiseman ja yrityspalveluiden asiantuntijajärjestöön, jonka 60 koulutettua asiantuntijaa työskentelee 11 piirikeskuksessa yhteistyössä ProAgria Keskusten kanssa. Maa-ja kotitalousnaiset on myös maaseutuhenkisten ihmisten suuri ja aktiivinen verkosto: Etelä-Savossa on yli 3500 jäsentä ja 150 toimivaa yhdistystä. Valtakunnallisesti meillä on 50 000 jäsentä 1500 paikallisyhdistyksessä.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö: Saara Ryhänen
Gsm: 040 4868 237
Email: saara.ryhanen (@) maajakotitalousnaiset.fi