Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti (perustettu vuonna 1988) on Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteelliseen tiedekuntaan kuuluva erillinen laitos, jolla on toimintayksiköt Mikkelissä ja Seinäjoella. Instituutin tehtävänä on maaseudun elinkeinojen ja elinolosuhteiden edistäminen monitieteisen tutkimuksen sekä siihen perustuvan koulutuksen ja kehittämistoiminnan avulla.

Lue lisää

Maaseudun kehittäminenKestävä tuotantoMonimuotokoulutus

Savon ammatti- ja aikuisopisto on Savon koulutuskuntayhtymään kuuluva ammatillinen kouluttaja. Perustehtävänä on lisätä nuorten ja aikuisten osaamista, vastata alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehittää alueen työelämää sekä edistää työllisyyttä, yrittäjyyttä ja hyvää elämää. Visiona on olla huippukouluttaja vuonna 2020.

Savon ammatti- ja aikuisopistolla järjestää koulutusta seuraavilla paikkakunnilla: Iisalmi, Juankoski (Muuruvesi), Kuopio, Siilinjärvi (Toivala, Rissala) ja Varkaus.

Ammatillista koulutusta tarjotaan kulttuurialalla, luonnontieteiden alalla, luonnonvara- ja ympäristöalalla, matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla, sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla, tekniikan ja liikenteen alalla, yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla.

Kosteikkoihin ja vesistöjen kunnostukseen ja hoitamiseen liittyvää koulutusta annetaan osana luonnonvara- ja ympäristöalan koulutusta. Teoriakoulutuksen lisäksi opiskelijat työskentelevät työssäoppimisjaksoilla alan yrityksissä, osallistuvat hanketoimintaan ja suunnittelevat eri-tyyppisiä ympäristöalan tehtäviä. Näyttötehtävinä syntyy mm. kosteikkosuunnitelmia ja vesistöhankkeiden hankesuunnitelmia rahoitushakemuksineen ja käytännön toteutuksineen.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö: Ari Parviainen
Gsm: 044 785 4133
Email: ari.parviainen (@) sakky.fi

Yhteyshenkilö: Ari Puustinen
Gsm: 044 785 4130
Email: ari.puustinen (@) sakky.fi