Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

ProAgria Etelä-Savo on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa palveluja ja osaamista maatalouden ja maaseudun yritystoiminnan kilpailukyvyn ja kannattavuuden kehittämiseen.

Lue lisää

Savon ammatti- ja aikuisopisto on Savon koulutuskuntayhtymään kuuluva ammatillinen kouluttaja. Perustehtävänä on lisätä nuorten ja aikuisten osaamista, vastata alueen työelämän osaamistarpeisiin ja kehittää alueen työelämää sekä edistää työllisyyttä, yrittäjyyttä ja hyvää elämää. Visiona on olla huippukouluttaja vuonna 2020.

Savon ammatti- ja aikuisopistolla järjestää koulutusta seuraavilla paikkakunnilla: Iisalmi, Juankoski (Muuruvesi), Kuopio, Siilinjärvi (Toivala, Rissala) ja Varkaus.

Ammatillista koulutusta tarjotaan kulttuurialalla, luonnontieteiden alalla, luonnonvara- ja ympäristöalalla, matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla, sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla, tekniikan ja liikenteen alalla, yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla.

Kosteikkoihin ja vesistöjen kunnostukseen ja hoitamiseen liittyvää koulutusta annetaan osana luonnonvara- ja ympäristöalan koulutusta. Teoriakoulutuksen lisäksi opiskelijat työskentelevät työssäoppimisjaksoilla alan yrityksissä, osallistuvat hanketoimintaan ja suunnittelevat eri-tyyppisiä ympäristöalan tehtäviä. Näyttötehtävinä syntyy mm. kosteikkosuunnitelmia ja vesistöhankkeiden hankesuunnitelmia rahoitushakemuksineen ja käytännön toteutuksineen.

Ota yhteyttä

Yhteyshenkilö: Ari Parviainen
Gsm: 044 785 4133
Email: ari.parviainen (@) sakky.fi

Yhteyshenkilö: Ari Puustinen
Gsm: 044 785 4130
Email: ari.puustinen (@) sakky.fi