Hyväksyn käyttöehdot

Esittelyssä

MTK-Etelä-Savo ry. on vuonna 1917 perustettu eteläsavolaisen maaseudun edunvalvontajärjestö. MTK-Etelä-Savo on yksi 14:stä alueellisesta MTK-liitosta ja se muodostuu 19:sta Etelä-Savon alueella toimivasta MTK-yhdistyksestä.

Lue lisää

EdunvalvontaMaatalousMaaseutu

Kosteikkoapua ja -koulutusta tarjolla!

02.03.2017

Savon ammatti- ja aikuisopiston Ari Parviainen ja Kosteikkosuunnittelu Siipipeilin Veli-Matti Pekkarinen toimivat Maanosaajassa kosteikkoasiantuntijoina. He kannustavat kaikkia kosteikoista kiinnostuneita tutustumaan maanosaaja.fi -palvelun tarjontaan.

”Meihin voi ja kannattaa ottaa myös suoraan yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa. Ja jos tiedossasi on mahdollinen kosteikko- tai muuksi vesiensuojelukohteeksi soveltuva alue, niin voimme viedä asiaa yhdessä eteenpäin. ”, toteavat Ari ja Veli-Matti kuin yhdestä suusta.

Ariin ja Veli-Mattiin saat yhteyden seuraavasti:

Ari Parviainen, 044 785 4133, ari.parviainen@sakky.fi

Veli-Matti Pekkarinen, 045 148 8560, siipipeili@gmail.com

HUOM MENOVINKKI!

Otavan opisto järjestää kosteikko- ja vesiensuojelukoulutuksen Otavan opistolla 25. – 26.3.2017.

TUTUSTU JA OSALLISTU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!